Expositie in House of Arts

Vanaf 12 januari tot en met april 2023 exposeer ik in galerie House of Arts in Woerden, met een selectie uit mijn werk. Er zijn 18 doeken en enkele kleine gouaches te zien. Uiteraard zijn grote en kleine paarden het steeds terugkerend thema in mijn werk. Een enkel schilderij heeft ook een verhaal te vertellen, zoals het werk ‘Erlkönig’, naar een lied van Schubert, en het werk Apocalypse, geïnspireerd door een houtsnede van Dürer. In het werk ‘Stormen’, hieronder links te zien, is een kudde aanstormende paarden te zien. De titel refereert ook aan de stevige wind die er stond, toen ik het schilderde in de buitenlucht, tijdens de ‘Monmartre’ happening op het kerkplein te Woerden in juli 2022. Ik ben blij met deze ludieke locatie. De galerie is gevestigd naast de oude molen de Windhond. Het adres is Molenstraat 40 te Woerden.

Expositie in galerie House of Arts 2023

in