De voorjaarssalon van de Kunstkring Woerden is in aantocht. Ook ik zal hieraan deelnemen. Anders dan anders exposeer ik in plaats van met paarden, dit keer met een serie wilgen. Deze lijn heb ik vorig jaar, 2015 ingezet. Geinspireerd als ik was door de wilgen die voor mijn huis groeien (en zo typerend zijn voor het groene hart), heb ik op dit onderwerp deelgenomen aan verschillende exposities rondom dit thema (zie mijn vorige berichten).

Ofschoon dit thema in principe niet speelt bij de voorjaarssalon van de Kunstkring heb ik het toch niet los kunnen laten. En me opnieuw voor de uitdaging gesteld om wilgen op expressionistische wijze uit te beelden in verschillende seizoenen. De kleur geeft hierbij de sfeer aan.

De voorjaarssalon vindt plaats van 6 februari t/m 5 maart 2016. De expositie is te bezichtigen in de voormalige wasserij Johanna aan de Leidsestraatweg 36 (ingang Galerie Van Slagmaat). De opening vindt plaats op zaterdag 6 februari om 15.00 uur en wordt verricht door wethouder Yolan Koster.