Expositie BLAUW 21 juni - 18 oktober 2021

Deze zomer neem ik met 2 werken deel aan de expositie BLAUW, in de regiobibliotheek te Woerden. Kunstenaars konden hun werk inzenden, waarin, niet verrassend, het thema 'blauw' was verwerkt.

Mijn twee werken zijn dan ook geschilderd in blauwtonen. Expressionistische blauwe pony's die samen op een kluitje staan. De twee schilderijtjes zijn elkaars negatief: Blue pony's in the White ⇔ White pony's in the Blue.

        

De expositie is te bezichtigen van 21 juni tot 18 oktober 2021.

 

ThuisKUNSTroute 15 maart t/m 15 april 2021

Van 15 maart tot en met 15 april 2021 neem ik deel aan een bijzondere expositie. De stichting KUNSTaandenRijn heeft het initiatief genomen tot het opzetten van een atelierroute 'anders'; de ThuisKUNSTroute. In Woerden en omgeving stellen 40 kunstenaars hun werk tentoon in de eigen voortuin en achter hun ramen. Een maand lang zijn de kunstwerken te zien langs wandel- en fietsroutes in de gemeente Woerden. De routes met alle adressen van de kunstenaars zijn overzichtelijk in kaart gebracht. Meer informatie is te vinden onder deze link.

In mijn voortuin en achter de ramen van de beneden, boven en zolderverdieping is een selectie van mijn werk,  vanaf de straat te zien. Fijn dat de stichting KUNSTaandenRijn op deze toegankelijke manier kunstenaars, wandelaars en fietsers kan samenbrengen, geheel coronaproof.

  

  

 

 

 

Overzichtsexpositie 2020 - 2021; al het grote werk

Bijna al mijn grote werk is (in principe) tot eind februari 2021 nog te zien bij Kooijmans Interieur. De schilderijen zijn geëxposeerd in de best mogelijke settings. Ze komen zo optimaal tot hun recht. Mooier wordt het niet.

Najaarsexpositie 'De paarden van Inge Sips'

In het najaar en de winter van 2020-'21 heb ik de gelegenheid om een flink deel van mijn grote werk te exposeren. Het gaat dan om schilderijen met afmetingen tussen de 60 x 80 tot 100 x 150 cm. Hierbij zit ook nieuw werk, dat niet eerder is tentoongesteld, zoals hieronder afgebeeld.

Deze expositie vindt plaats vanaf 11 september dit jaar tot en met februari 2021 en is te bezichtigen bij Kooijman Interieurs te Woerden.

Niet eerder mocht mijn werk zo lang tentoongesteld worden. Wat fijn dat het niet in het donker in mijn opslagruimte hoeft te staan.

Het is een mooie kans om te kijken hoe mijn schilderijen combineren in stijlvolle interieurs en het is dus ook een uitdaging om een uitgebalanceerde inrichting, met het juiste werk op de juiste plek te realiseren. Het wordt vast en zeker heel bijzonder.

Kooijman Interieurs; Touwslagersweg 14, Woerden

   

 

Expositie in galerie House of Arts

Deze zomer vindt in galerie House of Arts een expositie plaats van enkele van mijn schilderijen en gouaches. De expositie is te bezichtigen van 15 juli tot 3 september 2020 in de oude molen van Woerden, op Molenstraat 40. Een prachtige locatie in het hartje van de stad.

House of Arts is geopend op vrijdag en zaterdag van 11:00 uur tot 16:00 uur. Voor bezichtiging kan ook een afspraak gemaakt worden om op een andere dag in House of Arts, via de mail; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of te bellen met Heleen van Ulden, 0653907013